horpadas-cikk-belso-kep

A szűk parkolóhelyeken bizony a leginkább óvatosakkal is előfordul, hogy óhatatlanul is rányitják az ajtót a mellettük parkoló autóra, mely történetesen éppen az öné is lehet. Nem véletlenül találták ki a családos és a mozgássérült parkolóhelyeket, de sajnos Budapesten még az egyetlen segítség, amiben bízhatunk, az a horpadás javítás!

Az autója a legtöbb embernek a szeretett kedvence. Sokszor egy egész életen át spórolunk rá, ki így-ki úgy. Van, aki hatalmas hitelt akaszt a nyakába az autója megszerzése érdekében. Akadnak persze olyan szerencsések is, akik a munkájuk már jól megérdemelt gyümölcsét arathatják le egy gyönyörű, méregdrága új autó fejében. Egy biztos, az autóját mindenki félti, és mindenki azt szeretné, hogy minél szebb és esztétikusabb legyen a megjelenése. Ebben segít a horpadás javítás, akár Budapesten, akár vidéken éri sérülés az autóját.

Lássunk tehát néhány példát arra, amikor a horpadás javítás szolgáltatás segíteni tud a problémáján, akár Budapesten, akár vidéken történik a baj:

1., Elrontott ajtónyitás: A szűk parkolóhelyeken bizony a leginkább óvatosakkal is előfordul, hogy óhatatlanul is rányitják az ajtót a mellettük parkoló autóra, mely történetesen éppen az öné is lehet. Nem véletlenül találták ki a családos és a mozgássérült parkolóhelyeket, de sajnos Budapesten még az egyetlen segítség, amiben bízhatunk, az a horpadás javítás!

2., Rosszul sikerült parkolás: Erdős területen, de éppen egy forgalmas nagyvárosban is ugyanúgy, előfordulhat, hogy nem veszünk észre valamilyen apróbb akadályt, aminek nekitolatunk. Gyakran padlót, azaz padkát fogni sem nehéz, de egy kerítés, egy korlát, egy jelzőtábla bármikor útban lehet. Kezdő sofőröknek akár egy fát, bokrot vagy szobrot is sikerülhet benézni.

3., Egy rossz reflex, rossz fékezés: A dugóban araszolva elég, ha egy pillanatra lankad el a figyelmünk, és máris nekünk tolhatja az orrát a mögöttünk jövő autó. De ugyanígy, ha az előttünk lévő autó figyelme réved el egy kicsit, mi fogunk nekihajtani.

4., Ráesik egy tégla, egy cserép, de igazából bármi az autóra: Elhagyatott házak előtt óvatosan érdemes haladni, figyelni kell, hogy nem omlik-e a vakolat, vagy a tetőszerkezet nem bomlik-e. Ha bármi is mozog, inkább kerüljük a terepet. Ha ezt nem tudjuk megoldani, akkor Budapesten segít a horpadás javítási szolgáltatás.

5., Költözés, lomtalanítás, bútorvásárlás: Ilyenkor mindenki ideges, mindenki pakolna már mindent mindenhová, oda is, ahová nem fér. Sokszor nehéz tárgyakat is mozgatni, szállítani kell, ennek pedig gyakran az autónk látja a kárát. Gyakran látni vicces képeket az Interneten, ahol valóban az autó egy-egy horpadásával, kitüremkedésével oldják meg, hogy beférjen egy nagyobb tárgy. Ha hazaért, akkor pedig nyugodjon meg, és keresse a horpadás javítást!

+1., Viharkár: Egy nagyobb jégverés nem csak a házak ablakait törheti be, de szerencsétlenebb esetben az autó karosszériáját is szitává szaggathatja. Nem véletlenül könyörög annyit a házastársa, hogy álljon be a garázsba ! Addig is, marad a horpadás javítás!

Sajnos bárkivel megtörténhet, hogy egy apróbb horpadás keletkezik az autóján, ami javításra szorul. De önnek többé nem kell aggódnia, hiszen kollégáink nagy tapasztalattal és szakértelemmel tudnak segíteni minden horpadáson! A horpadás javítás árak kedvezőek, ennek ellenére a szolgáltatás természetesen a legmagasabb színvonalat képviseli! Keressen bennünket bátran, minden kérdésre szívesen válaszolunk!

Hívjon minket még ma!

Rövid határidővel vállaljuk autója teljes körű és karosszéria javítását