polirozas-cikk-belso-kep

Amennyiben jégkár-, horpadás-, vagy bármilyen egyéb típusú karosszéria javításról legyen szó, főleg akkor, ha Budapest szűk utcáin, vagy forgalmas főútjain érte károsodás a szeretett autónkat, a hiba kijavításaként az autópolírozásról is beszélni kell.

Amennyiben jégkár-, horpadás-, vagy bármilyen egyéb típusú karosszériajavításról legyen szó, főleg akkor, ha Budapest szűk utcáin, vagy forgalmas főútjain érte károsodás a szeretett autónkat, a hiba kijavításaként az autópolírozásról is beszélni kell.

A jégkár kijavítása cégünknél Budapesten egy olyan modern technológia segítségével történik, mely már-már művészi alkotó munkát és kézügyességet, ezen felül pedig hatalmas rutint, profizmust és tapasztalatot igényel. Amennyiben a fényezés nem sérült, nem feltétlenül szükséges újra políroztatni az autót, gyakran ez azonban elkerülhetetlen. Bár cégünknél a jégkár javításánál általában nem sérül meg az autó fényezése, azonban sok más esetben lehet szükség polírozásra.

Lássuk, mikor kell tehát az autót újrapolírozni:

Jégkár esetén az is előfordulhat még, hogy egy-egy karosszéria elem, például a motorháztető, olyan szinten megsérül, hogy a biztosítónk nem javasolja már a javítását, csak a cseréjét. Ebben az esetben azzal a helyzettel állunk szemben, hogy a kicserélt karosszéria-elem fényezését az autó megmaradt karosszéria-elemeinek fényezéséhez kell igazítani, hogy a gépjármű egységes, igényes kinézetet kaphasson. Sajnos ez nem egyszerű, már-már lehetetlen feladat, főleg idősebb, nagy igénybevételnek kitett autóknál, de cégünk tapasztalt szakemberei mindent megtesznek a profi végeredményért.

Az autókon lévő külső fedőréteg sajnos kopik, így hosszabb idő eltelte után, azaz idősebb autóknál bizonyos kor után érdemes mindenképpen feljavítani vagy cserélni. A frissen polírozott autó karosszériája jobban ellenáll a káros külső hatásoknak, kevésbé karcolódik, illetve jobban védve van az időjárás viszontagságai ellen, azaz jobban tűri az extrém meleget, illetve hideget.

Az autó újrapolírozására továbbá akkor lehet még szükség, ha valamilyen karcolás vagy sérülés érte az autót. Ha például egy zsúfolt parkolóban véletlenül rányitják az ajtót a gépjárművünkre, akkor nem csak a horpadás, azaz a karosszéria kijavítására van szükség, hanem bizony az autó fényezése is szépítésre szorul. Családosoknál sajnos előfordul, hogy a kisgyermek jeleket rajzol az autóra, de bármelyikünknek sikerülhet például nekitolni a kerékpárunkat. Olyan mindennapi apróbb történések ezek, melyek miatt nem szükséges tovább bosszankodni. Hiszen cégünk professzionális technológiával képes kijavítani az autó polírozásán keletkezett sérüléseket.

A fényszórók, azaz a lámpák, újrapolírozására is szükség lehet egy bizonyos idő után minden autónál. Az autók lámpái egy speciális védőréteget igényelnek, hiszen esetükben nem csak az a fontos, hogy védjék az autó karosszériáját a káros külső, környezeti hatásoktól. Az autó fényszóróinál az is fontos, hogy megfelelő erősséggel világítsanak, azaz látsszanak, hiszen ez nem csak előírás, de a balesetek megelőzésében is nagy szerepet játszik. Az autók lámpáinak külső rétege tehát nem tompíthatja el az autók fényszóróinak fényét.

Láthatjuk tehát, hogy az autó fényezése, illetve polírozása rengeteg türelmet és szakértelmet kíván. Cégünk tapasztalt, szakértő munkatársai azonban professzionális munkát végeznek a jégkár javítás Budapest szolgáltatás területen is, így Ön biztosan nem fog bennük csalódni!

Hívjon minket még ma!

Rövid határidővel vállaljuk autója teljes körű és karosszéria javítását