Horpadás javítás Budapest, horpadás javítás árak - Hívjon minket!

Ha a mellettünk parkoló jármű ajtaját rányitják a mi autónkra, vagy ha gyermekünk neki megy a kerékpárjával vagy éppenséggel egy alma esik a kocsi tetejére, akkor sincs probléma.

Sajnos bárkivel megtörténhet, hogy egy apróbb horpadás keletkezik az autóján, ami javításra szorul. De önnek többé nem kell aggódnia, hiszen kollégáink nagy tapasztalattal és szakértelemmel tudnak segíteni minden horpadáson! A horpadás javítás árak kedvezőek, ennek ellenére a szolgáltatás természetesen a legmagasabb színvonalat képviseli! Keressen bennünket bátran, minden kérdésre szívesen válaszolunk!

Cégünk szakszerű horpadás javítás szerszámokkal dolgozik. Nagyon sokféle esztétikai sérülést javítunk, amit más cégek már csak elem cserével tudnak javítani, megoldani.

A horpadás javítás után a lemez visszanyeri eredeti formáját, fényezés nem sérül. 


Horpadás javítás árak: Kisebb horpadások attól függ  hogy az autó melyik részén van a sérülés, mennyire kell megbontani a karosszériát, vagy a kárpitokat. Pontos árat csak a helyszínen tudunk adni. 

A javítási idő általában maximum 1,5-2 óra. Nagyobb horpadások sérülések esetén akár 1 munkanap is lehetséges. A horpadások javítás árak költsége általában a szakszerű javítási költség kb. 70%-a. Bár lehetnek olyan esetek, amikor drágább, mint a hagyományos módszer, a fényezés azonban mégis eredeti marad. 
Sokan úgy gondolják, hogy egy gépet tesznek rá az autóra, és vákuum segítségével, kiszippantják egyszerűen a horpadást. Sajnos ez nem ilyen egyszerűen működik. Több éves szakmai gyakorlat eredményeképpen speciális szerszámokkal szakember végzi a javítást nagy odafigyeléssel pontosan precízen. Ugyan létezhet elektromágnes rendszer, melyet cégünk is használ, de sok korlátja van a javítás során ennek a technikának.
 

Horpadások javítás árak :Nagyobb horpadások ára is a helyszínen dől el, de pontos árat csak a szemrevételezés után tudunk adni. 

Horpadás javítás árak, horpadás javítás Budapest