Jégkár javítás árak, jégkár javítás Budapest - Hívjon minket!

A jégeső okozta horpadások eltüntetésére szolgáló technológia.

A horpadások lehetnek 1 centimétertől akár 12 centiméter átmérőig,mennyiségük néhány darabtól az ezres darabszámig. A javítás jól alkalmazható a acél,alumínium,valamint a legújabb magnézium ötvözetű karosszéria elemeknél.

A jégkár javítás valamint a fényezés nélküli horpadás javítás egy prémium technológia,amelynél a sérült karosszéria elemet visszaegyengetjük a gyári állapotára úgy hogy a sérülés nem lászik,és nem kell lefényezni sem.Ezért ez sokkal időigényesebb mint a lakatolás illetve a fényezés, nagy koncentrációt,kézügyességet,tökéletes térlátást,valamint sok éves tapasztalatot igényel.

Minden gépkocsi felépítése más,anyaguk ,gyártási technológiájuk eltérő.Egy Volvo keményebb anyagból van mint egy Fiat,a sportautók karosszériája erősített,a súlycsökkentés érdekében sok része alumíniumból van.

Az alumínium karosszéria elemek sokkal keményebbek,ridegebbek,nehezebben megmunkálhatóak mint az acél.A jégkár és horpadásjavítás teljes egészében kézműves munka. Speciális pálcákkal,ragasztókkal,vkalapácsokkal egyengetjük a lemezt mindaddig amíg az vissza nem idomul az eredeti állapotára,úgy hogy a fényezés ne sérüljön meg.Ez szinte művészet.A tökéletes minőségű javítást csak magas minőségű szerszámokkal lehet megoldani. Jégkár javítás Budapest és országosan. Jégkár javítás árak íránt érdeklődjön.

Cégünk a WPT,WÜRTH WIELÄNDER SHIELL valamint az ATLAS DENT szerszámait es termékeit használja,amelyek elengedhetetlenek a tökéletes munkavégzéshez. Többéves tapasztalattal,kiválló referenciákkal állunk leendő ügyfeleink szolgálatára,legyen az önerősl,vagy biztosítós cascos kárrendezés.

A Biztosítótársaságok előnyben részesítik az horpadásjavítást,jégkárjavítást,ezért az összes Biztosítóval kapcsolatban vagyunk,és a teljeskörű biztositásí ügyintézést átválaljuk ügyfeleinktől.

Jégkár javítás árak iránt érdeklődjön kollegáinknál.

Jégkár javítás Budapest.

Jégkár javítás árak