karosszeria-cikk-belso-kep

Bizonyára tudja, hogy az autók karosszériáján keletkező hibák javítását a karosszérialakatos tudja az ön számára megoldani, Budapesten és a világ bármelyik szegletében. Ezek a szakemberek hosszú évekig tanulnak ahhoz, hogy alkalmasak legyenek a karosszéria javítás minden felmerülő feladatára. Hiszen a jó karosszérialakatos képes a gépjárművek karosszériájának és tartozékainak kijavítására, futómű-javításra, de akár az egész karosszéria cseréjére is. Meg tudja oldani a karosszériaelemek és tartozékok felújítását, cseréjét, a gépjármű felépítményének javítását, szükség esetén részegységeinek összeépítését és a karosszéria bontását, emellett még a műanyag és alumínium tartozékok javítását is meg tudja valósítani.

Mihez ért a karosszérialakatos?

Bizonyára tudja, hogy az autók karosszériáján keletkező hibák javítását a karosszérialakatos tudja az ön számára megoldani, Budapesten és a világ bármelyik szegletében.

Ezek a szakemberek hosszú évekig tanulnak ahhoz, hogy alkalmasak legyenek a karosszériajavítás minden felmerülő feladatára. Hiszen a jó karosszérialakatos képes a gépjárművek karosszériájának és tartozékainak kijavítására, futómű-javításra, de akár az egész karosszéria cseréjére is.

Meg tudja oldani a karosszériaelemek és tartozékok felújítását, cseréjét, a gépjármű felépítményének javítását, szükség esetén részegységeinek összeépítését és a karosszéria bontását, emellett még a műanyag és alumínium tartozékok javítását is meg tudja valósítani.

Milyen feladatok hárulnak Budapesten a karosszéria javítása során a szakemberre?

A karosszérialakatos feladatainak túlnyomó részét a karambolos, sérült járművek javítása teszi ki. Cél a balesetes autó konstruktőrök által megtervezett erővonalának megtartása. Ennek érdekében speciális karokkal és láncokkal a sérült karosszériát húzzák, feszítik, addig, amíg el nem éri a gyártó által milliméterpontosan megszabott eredeti szabványt.

Amennyiben az utasvédelmet biztosító tartozékok valamelyike meghibásodik vagy cserére szorul, ez is a karosszérialakatos feladata. Ide tartoznak az ülések, biztonsági övek rögzítési pontjai és a mozgató alkatrészek. Az ajtók és nyílászárók zárszerkezetének ellenőrzése és szükség esetén beállítása is hozzá tartozik.

A motor, futómű felfüggesztési pontjainak ellenőrzése, javítása, szükség esetén felújítása is a tevékenységi körük. Persze, ha úgy dönt, hogy Budapesten karosszéria feljavításon átesett autóval szeretné felhívni a figyelmet magára, akkor is a karosszérialakatos lesz az ön embere, ugyanis ő képes a normál kivitelű autóból például kabrioletet kialakítani.

Ha szélvédő vagy oldalüveg cseréjére van szüksége, akkor is tud a karosszériás segíteni. De gyakori feladatuk a műanyag lökhárítók és karosszériaelemek javítása és cseréje is. Amikor a gépjármű karosszériája korrodál, azaz rozsdásodik, akkor is érdemes a karosszériajavítási szolgáltatást igénybe vennie.

Van-e mód a rozsdásodás megakadályozására?

Amelyik autóval közlekednek, az ki van téve az olyan környezeti ártalmaknak, mint például a pára, sós latyak, szmog és csapadék, amely mind-mind károsítja a karosszériát.

Nyáron célszerű fa alá parkolni, hiszen a nagy hőmérséklet károsítja a fényezést. Ősszel és télen viszont több kár érheti a fa alatt parkoló autót.

Nejlontakaróval semmiképpen nem ajánlatos védeni az autóját, ugyanis ezzel inkább árt, mint használ, ugyanis olyan lesz, mintha dunsztba tette volna az autót, így a rozsdásodás hamarabb megindul.

Téli időszakban havonta legalább egyszer végezzen alvázmosást.

A benzinkutaknál igénybe vehető gőzborotvával rendszeresen takarítsa le a kasznit, utána pedig vegye igénybe a védelmet nyújtó forró viaszos kezelést.

A rozsdafoltok először apró pöttyökként jelennek meg, ekkor még autós szaküzletekben kapható különböző korrózióellenes készítményeket, pasztákat lehet alkalmazni, de hosszútávon ez nem jelent megoldást. Célszerű mihamarabb a mi karosszériaspecialistáinkhoz fordulni, így a karosszéria javítás Budapest szolgáltatáshoz kapcsolódó árak is kedvezőbbek lesznek, mintha hagyja teljesen tönkremenni a kasznit.

Hívjon minket még ma!

Rövid határidővel vállaljuk autója teljes körű és karosszéria javítását