Biztosítási ügyintézés

Levesszük a terhet a válláról

Kérjen visszahívást

Nem ért el minket telefonon? Írjon nekünk és visszahívjuk!

Biztosítási ügyintézés

Levesszük a terhet a válláról

Kérjen visszahívást

Nem ért el minket telefonon? Írjon nekünk és visszahívjuk!

A mai újszerű gépkocsikra mindenképpen kössünk CASCO biztosítást. Sokszor hallottam, hogy “Minek nekem Casco? 20 éve vezetek és soha nem történt velem baleset.” De egyszer csak megtörtént és egy középkategóriás gépkocsi eleje megsérült. Gyári alkatrészekből a javítási költség milliós tétel volt.

Egy első xenon lámpa több százezer forintba kerül, a legújabb led technológiás kanyarkövetős lámpák akár millió feletti árat is elérnek, és ez csak egy lámpa. Hol a többi sérült elem, amit cserélni, lakatolni és fényezni kell.

A CASCO-s és kötelezős káreseteknél vállaljuk a teljes körű biztosítási ügyintézést. A Biztosítók által visszajelzett fedezet igazolás után megkezdjük a gépkocsi javítását. Csak egy meghatalmazást kell kitölteni a kárbejelentő nyomtatványokon kívül, a többi feladat ránk vár.

Kárfelvétel és a Biztosító által elfogadott árajánlat után megrendeljük az alkatrészeket, beépítjük, lefényezzük. A kárfelvételt a Biztosítótársaságok vagy Független Kárszakértő Irodák végzik.

A teljes javítási költséget mi finanszírozzuk meg Ön helyett, így csak a Casco önrészt kell kifizetnie, kötelezős kárnál a javítás legtöbbször ingyenes. A javítás költségét később a Biztosító kiegyenlíti felénk.

Ha baleset érte a gépkocsiját és nincs CASCO biztosítása abban az esetben is segítünk egy gazdaságos korrekt javítási ajánlattal.

Hívjon minket még ma!

Rövid határidővel vállaljuk autója teljes körű és karosszéria javítását

Hívjon minket még ma!

Rövid határidővel vállaljuk autója teljes körű és karosszéria javítását

Rólunk mondták

Megkértük néhány kedves ügyfelünket, hogy mondja el, mit gondol rólunk és a munkánkról:

rolunk-klari

Egy hatalmas jégeső tönkretettem az autómat. Több száz horpadás volt rajta és a szélvédő is betört. Szerencsére rátaláltam a Scheller-Autó Kft-re, akik gyönyörűen helyrehozták a kárt.

Kovács Klári
rolunk-csanaki

Egy parkolóban meghúzták a kocsimat. Egy barátom ajánlotta a Scheller-Autó Kft. szolgáltatásait és maximálisan meg vagyok elégedve az elvégzett munka minőségével. Kiváló csapat és megfizethető árak.

Csanaki Péter
rolunk-solymar

Évek óta dolgozunk már együtt a Scheller-Autó csapatával. Bármennyire is roncsolt karosszériát viszünk nekik, mindig maradéktalanul helyreállítják a gyári szépségét. Köszönjük a munkátokat!

Ford Solymár
rolunk-mayer

Zoli és csapata már hosszú idő óta javítja a hozzánk beérkezett, sérült autókat, a vásárlók maximális megelégedésére. Nagyszerű, profi csapat, akikre mindig számíthatunk, akár rövid határidővel is!

Toyota Mayer
rolunk-wilu

Szinte minden, hozzánk bekerült autónak van valamilyen szépséghibája. Meghúzták, lepattogott a festék, elverte a jégeső… A Schiller-Autó Kft. csapata eddig mindennel megbirkózott, amit csak vittünk nekik.

Wilu Autó