Horpadás javítás

Autója újra kihúzhatja magát!

Kérjen visszahívást

Nem ért el minket telefonon? Írjon nekünk és visszahívjuk!

Horpadás javítás

Autója újra kihúzhatja magát!

Kérjen visszahívást

Nem ért el minket telefonon? Írjon nekünk és visszahívjuk!

Ha a mellettünk parkoló jármű ajtaját rányitják a mi autónkra, vagy ha gyermekünk neki megy a kerékpárjával vagy éppenséggel egy alma esik a kocsi tetejére, akkor sincs probléma.

Sajnos bárkivel megtörténhet, hogy egy apróbb horpadás keletkezik az autóján, ami javításra szorul. De önnek többé nem kell aggódnia, hiszen kollégáink nagy tapasztalattal és szakértelemmel tudnak segíteni minden horpadáson!

Cégünk szakszerű horpadás javítás szerszámokkal dolgozik. Nagyon sokféle esztétikai sérülést javítunk, amit más cégek már csak elem cserével tudnak javítani. A horpadás javítás után a lemez visszanyeri eredeti formáját, a fényezés nem sérül.

A javítási idő általában maximum 1,5-2 óra. Nagyobb horpadások sérülések esetén akár 1 munkanap is lehetséges.

Sokan úgy gondolják, hogy egy gépet tesznek rá az autóra, és vákuum segítségével, kiszippantják egyszerűen a horpadást. Sajnos ez nem megy ilyen egyszerűen. Több éves szakmai tapasztalat eredményeképpen, speciális szerszámokkal, szakember végzi a javítást nagy odafigyeléssel, pontosan, precízen.

Ha szeretné, hogy az autója többé ne görnyedjen meg és ki tudjon végre egyenesedni, akkor válassza a horpadás javítást és újra büszke lehet a visszafogottan letisztult külsejű, elegáns megjelenésű, varázslatosan áramvonalas autójára!

Élvezze a lehetőséget, hogy ismét bárhol nyugodt szívvel megjelenhet autójával!

A horpadás javítás árak kedvezőek, ennek ellenére a szolgáltatás természetesen a legmagasabb színvonalat képviseli! Keressen bennünket bátran, minden kérdésre szívesen válaszolunk!

Hívjon minket még ma!

Rövid határidővel vállaljuk autója teljes körű és karosszéria javítását

Hívjon minket még ma!

Rövid határidővel vállaljuk autója teljes körű és karosszéria javítását

Rólunk mondták

Megkértük néhány kedves ügyfelünket, hogy mondja el, mit gondol rólunk és a munkánkról:

rolunk-klari

Egy hatalmas jégeső tönkretettem az autómat. Több száz horpadás volt rajta és a szélvédő is betört. Szerencsére rátaláltam a Scheller-Autó Kft-re, akik gyönyörűen helyrehozták a kárt.

Kovács Klári
rolunk-csanaki

Egy parkolóban meghúzták a kocsimat. Egy barátom ajánlotta a Scheller-Autó Kft. szolgáltatásait és maximálisan meg vagyok elégedve az elvégzett munka minőségével. Kiváló csapat és megfizethető árak.

Csanaki Péter
rolunk-solymar

Évek óta dolgozunk már együtt a Scheller-Autó csapatával. Bármennyire is roncsolt karosszériát viszünk nekik, mindig maradéktalanul helyreállítják a gyári szépségét. Köszönjük a munkátokat!

Ford Solymár
rolunk-mayer

Zoli és csapata már hosszú idő óta javítja a hozzánk beérkezett, sérült autókat, a vásárlók maximális megelégedésére. Nagyszerű, profi csapat, akikre mindig számíthatunk, akár rövid határidővel is!

Toyota Mayer
rolunk-wilu

Szinte minden, hozzánk bekerült autónak van valamilyen szépséghibája. Meghúzták, lepattogott a festék, elverte a jégeső… A Schiller-Autó Kft. csapata eddig mindennel megbirkózott, amit csak vittünk nekik.

Wilu Autó