Jégkár javítás

Rendbehozzuk, amit a jég tönkretett!

Kérjen visszahívást

Nem ért el minket telefonon? Írjon nekünk és visszahívjuk!

Jégkár javítás

Rendbehozzuk, amit a jég tönkretett!

Kérjen visszahívást

Nem ért el minket telefonon? Írjon nekünk és visszahívjuk!

A horpadások lehetnek 1 centimétertől akár 12 centiméter átmérőig,mennyiségük néhány darabtól az ezres darabszámig. A javítás jól alkalmazható a acél,alumínium,valamint a legújabb magnézium ötvözetű karosszéria elemeknél. A jégkár javítás valamint a fényezés nélküli horpadás javítás egy prémium technológia, amelynél a sérült karosszéria elemet visszaegyengetjük a gyári állapotára úgy hogy a sérülés nem látszik,és nem kell lefényezni sem.

Ezért ez sokkal időigényesebb mint a lakatolás illetve a fényezés, nagy koncentrációt, kézügyességet, tökéletes térlátást,valamint sok éves tapasztalatot igényel.

Minden gépkocsi felépítése más, anyaguk, gyártási technológiájuk eltérő. Egy Volvo keményebb anyagból van mint egy Fiat, a sportautók karosszériája erősített, a súlycsökkentés érdekében sok része alumíniumból van. Az alumínium karosszéria elemek sokkal keményebbek,ridegebbek,nehezebben megmunkálhatóak mint az acél.

A jégkár és horpadásjavítás teljes egészében kézműves munka. Speciális pálcákkal,ragasztókkal, kalapácsokkal egyengetjük a lemezt mindaddig amíg az vissza nem idomul az eredeti állapotára,úgy hogy a fényezés ne sérüljön meg. Ez szinte művészet.

A tökéletes minőségű javítást csak magas minőségű szerszámokkal lehet megoldani. Cégünk a WPT, WÜRTH WIELÄNDER SHIELL valamint az ATLAS DENT szerszámait és termékeit használja, amelyek elengedhetetlenek a tökéletes munkavégzéshez.

Többéves tapasztalattal, kiváló referenciákkal állunk leendő ügyfeleink szolgálatára, legyen az önerős, vagy biztosítós, CASCO-s kárrendezés.

A Biztosítótársaságok előnyben részesítik az horpadásjavítást, jégkár javítást, ezért az összes biztosítóval kapcsolatban vagyunk és a teljes körű biztosítási ügyintézést átvállaljuk ügyfeleinktől.

A jégkár javítás lehetősége Budapesten sajnos, még nem eléggé elterjedt, így kevesen tudják, hogy nem kell az elcsúfított autóval járniuk. Pedig a jégkár javítás kedvező áron biztosítja azt, hogy autónk újra visszanyerje eredeti szépségét.

A karosszérián lévő horpadások javításával pedig ezen felül azt is elérhetjük, hogy az autónk biztonságosabb legyen, és kisebb eséllyel okozzon balesetet – akár magunknak, akár másoknak, mert azért valljuk be, egyik sem kellemes élmény és senki sem szeretne szándékosan sérüléseket okozni senkinek sem, no és persze a betétlapot sem jó elővenni.

Hívjon minket még ma!

Rövid határidővel vállaljuk autója teljes körű és karosszéria javítását

Hívjon minket még ma!

Rövid határidővel vállaljuk autója teljes körű és karosszéria javítását

Rólunk mondták

Megkértük néhány kedves ügyfelünket, hogy mondja el, mit gondol rólunk és a munkánkról:

rolunk-klari

Egy hatalmas jégeső tönkretettem az autómat. Több száz horpadás volt rajta és a szélvédő is betört. Szerencsére rátaláltam a Scheller-Autó Kft-re, akik gyönyörűen helyrehozták a kárt.

Kovács Klári
rolunk-csanaki

Egy parkolóban meghúzták a kocsimat. Egy barátom ajánlotta a Scheller-Autó Kft. szolgáltatásait és maximálisan meg vagyok elégedve az elvégzett munka minőségével. Kiváló csapat és megfizethető árak.

Csanaki Péter
rolunk-solymar

Évek óta dolgozunk már együtt a Scheller-Autó csapatával. Bármennyire is roncsolt karosszériát viszünk nekik, mindig maradéktalanul helyreállítják a gyári szépségét. Köszönjük a munkátokat!

Ford Solymár
rolunk-mayer

Zoli és csapata már hosszú idő óta javítja a hozzánk beérkezett, sérült autókat, a vásárlók maximális megelégedésére. Nagyszerű, profi csapat, akikre mindig számíthatunk, akár rövid határidővel is!

Toyota Mayer
rolunk-wilu

Szinte minden, hozzánk bekerült autónak van valamilyen szépséghibája. Meghúzták, lepattogott a festék, elverte a jégeső… A Schiller-Autó Kft. csapata eddig mindennel megbirkózott, amit csak vittünk nekik.

Wilu Autó