Fényezés

Gyári fényt adunk autójának

Kérjen visszahívást

Nem ért el minket telefonon? Írjon nekünk és visszahívjuk!

Fényezés

Gyári fényt adunk autójának

Kérjen visszahívást

Nem ért el minket telefonon? Írjon nekünk és visszahívjuk!

A jégverésnél előfordulhat, hogy a fényezés is megreped, megsérül. Ebben az esetben a karosszéria egyenetlenségének kijavítása után az adott részegységet le kell fényezni.

Ez lehet azért is, mert a jégvert elem olyan szinten sérült, hogy a biztosító cserére írja ki. Pl. a motorháztetőt le kell cserélni, mert nem javítható maradéktalanul, vagy szétrepedt rajta a fényezés. Az új karosszéria elem matt fekete színű alapozóval van ellátva amit az autó színére kell fényezni.

Ez nem egyszerű feladat, mivel ahány autó annyi szín. Mi megkíséreljük az Önök gépkocsijának az eredeti állapotra való visszaállítását, de ez a munka azért is nehéz, mert figyelni kell a fém elemek korrózió védelmére, üreg védelmére, víz elleni tömítettségére valamint a színére.

A színreprodukció a legnehezebb, mivel a gyártói és a javítói technológia teljesen eltérő, más elven alapszik és más anyagokat használ.

A gyári fényezésnél az acél karosszériát galvanizálják, alapozzák, majd nagy nyomással, levegő nélkül fényezik le. A karosszéria javító iparban levegőporlasztás segítségével ejtőtartályos rendszerrel dolgozunk. A gépkocsik lakkozása a gyárban porszórással történik, utána egy több száz fokos infra alagútban szárítják. Hő hatására a porfesték átlátszó majd összefüggő felületet képez ami nagyon vékony, de nagyon kemény lesz.

A javító iparban két komponensű folyékony lakkokat használunk és hőkamrában 70-80 fokon 30 percig szárítjuk. A prémium festékeket gyártó cégek úgy fejlesztik a fényező anyagokat, hogy azok felhasználása, külső megjelenése a legjobban hasonlítson a gyári fényezésekhez.

Az AUTOCOLOR-KFT. által forgalmazott festékrendszer valamint színbeazonosító rendszer, melynek lelke egy számítógép vezérlésű Spektrum fotométer, jó irány a tökéletes fényezéshez. Cégünk fényező partnere az AUTOCOLOR-KFT prémium kategóriás termékeit használja fel az Önök autójának javításakor.

Hívjon minket még ma!

Rövid határidővel vállaljuk autója teljes körű és karosszéria javítását

Hívjon minket még ma!

Rövid határidővel vállaljuk autója teljes körű és karosszéria javítását

Rólunk mondták

Megkértük néhány kedves ügyfelünket, hogy mondja el, mit gondol rólunk és a munkánkról:

rolunk-klari

Egy hatalmas jégeső tönkretettem az autómat. Több száz horpadás volt rajta és a szélvédő is betört. Szerencsére rátaláltam a Scheller-Autó Kft-re, akik gyönyörűen helyrehozták a kárt.

Kovács Klári
rolunk-csanaki

Egy parkolóban meghúzták a kocsimat. Egy barátom ajánlotta a Scheller-Autó Kft. szolgáltatásait és maximálisan meg vagyok elégedve az elvégzett munka minőségével. Kiváló csapat és megfizethető árak.

Csanaki Péter
rolunk-solymar

Évek óta dolgozunk már együtt a Scheller-Autó csapatával. Bármennyire is roncsolt karosszériát viszünk nekik, mindig maradéktalanul helyreállítják a gyári szépségét. Köszönjük a munkátokat!

Ford Solymár
rolunk-mayer

Zoli és csapata már hosszú idő óta javítja a hozzánk beérkezett, sérült autókat, a vásárlók maximális megelégedésére. Nagyszerű, profi csapat, akikre mindig számíthatunk, akár rövid határidővel is!

Toyota Mayer
rolunk-wilu

Szinte minden, hozzánk bekerült autónak van valamilyen szépséghibája. Meghúzták, lepattogott a festék, elverte a jégeső… A Schiller-Autó Kft. csapata eddig mindennel megbirkózott, amit csak vittünk nekik.

Wilu Autó