Karosszéria javítás

Legyen újra büszke autójára!

Kérjen visszahívást

Nem ért el minket telefonon? Írjon nekünk és visszahívjuk!

Karosszéria javítás

Legyen újra büszke autójára!

Kérjen visszahívást

Nem ért el minket telefonon? Írjon nekünk és visszahívjuk!

Karosszéria javítás keretein belül vállaljuk a sérült gépjárművek javítását, kárfelvételtől a kész autó átadásáig, Budapest vonzáskörzetében.

Ebbe beletartozik a kárfelvétel, hibafeltárás, alkatrész rendelés, beépítés, lakatos munka, fényezés, műanyag javítás, szélvédőcsere. Ha Önt baleset érte, igyekszünk a leggyorsabban segítséget nyújtani. Több autómentő céggel állunk kapcsolatban, akik pontos és korrekt szolgáltatást nyújtanak.

A telephelyre beszállított vagy beérkező gépkocsin a lehető leggyorsabban elvégezzük a kárfelmérést, és az igényekhez igazodva ajánlatot teszünk a javítás költségére, valamint a javítás várható időtartamára.

Az alkatrészek beszerzése a mi feladatunk, így Önnek nem kell ezzel vesződnie. Több beszállítóval vagyunk kapcsolatban, akik gyári és utángyártott alkatrészeket forgalmaznak.

Erre azért van szükség, hogy Ön mindig a legjobb minőséget és a legjobb árat kaphassa.

A karosszéria javítások nagy része a biztosítótársaságok CASCO illetve Kötelező felelősség biztosításra történik, ilyenkor mi minden esetben a biztosító által meghatározott EREDETI GYÁRI ALKATRÉSZEKET építjük be a gépkocsijába, nem bontottat vagy utángyártottat.

A beépítést fényképekkel, valamint beszerzési bizonylatokkal hitelesítjük a biztosítótársaságok felé, így Ön megnyugodhat, hogy gépkocsiját gyári alkatrészekkel gyári állapotra állítunk vissza.

Büszkén kijelenthetjük hogy az általunk javított gépjárművek beépítés ellenőrzése során soha nem találtak visszaélést!

Hívjon minket még ma!

Rövid határidővel vállaljuk autója teljes körű és karosszéria javítását

Hívjon minket még ma!

Rövid határidővel vállaljuk autója teljes körű és karosszéria javítását

Rólunk mondták

Megkértük néhány kedves ügyfelünket, hogy mondja el, mit gondol rólunk és a munkánkról:

rolunk-klari

Egy hatalmas jégeső tönkretettem az autómat. Több száz horpadás volt rajta és a szélvédő is betört. Szerencsére rátaláltam a Scheller-Autó Kft-re, akik gyönyörűen helyrehozták a kárt.

Kovács Klári
rolunk-csanaki

Egy parkolóban meghúzták a kocsimat. Egy barátom ajánlotta a Scheller-Autó Kft. szolgáltatásait és maximálisan meg vagyok elégedve az elvégzett munka minőségével. Kiváló csapat és megfizethető árak.

Csanaki Péter
rolunk-solymar

Évek óta dolgozunk már együtt a Scheller-Autó csapatával. Bármennyire is roncsolt karosszériát viszünk nekik, mindig maradéktalanul helyreállítják a gyári szépségét. Köszönjük a munkátokat!

Ford Solymár
rolunk-mayer

Zoli és csapata már hosszú idő óta javítja a hozzánk beérkezett, sérült autókat, a vásárlók maximális megelégedésére. Nagyszerű, profi csapat, akikre mindig számíthatunk, akár rövid határidővel is!

Toyota Mayer
rolunk-wilu

Szinte minden, hozzánk bekerült autónak van valamilyen szépséghibája. Meghúzták, lepattogott a festék, elverte a jégeső… A Schiller-Autó Kft. csapata eddig mindennel megbirkózott, amit csak vittünk nekik.

Wilu Autó