Polírozás

Visszaadjuk autója gyári fényét!

Kérjen visszahívást

Nem ért el minket telefonon? Írjon nekünk és visszahívjuk!

Polírozás

Visszaadjuk autója gyári fényét!

Kérjen visszahívást

Nem ért el minket telefonon? Írjon nekünk és visszahívjuk!

A gépkocsik fényezése 100-150 mikron vastagságú bevonat. Ez a bevonat nagyon kemény, de a mechanikai behatások miatt a felülete sérülhet.

Ilyen sérüléseket okozhatnak: pl.a gépi mosók, kabátunk zipzárja, a bokrok vagy valamelyik családtagunk amikor a fenyőgyantát vagy a nyári melegben ráégett bogarakat megpróbálja súroló szivaccsal eltávolítani a fényezésről. Idővel a fényezés magától is veszít fényességéből. Erre a problémára a megoldást a polírozás kínálja. Külön technológiája van a karcok eltávolításának és külön a mattulás miatti teljes polírozásnak.

A 3M cég úttörő szerepet játszott a polír anyagok valamint polírozási technikák kifejlesztésében és mára a világ egyik legnagyobb segédanyag gyártója lett. Az anyagok folyamatos fejlesztésével a megnövekvő igényeket is ki tudják szolgálni. Cégünk a 3M termékeit használja, hogy Önöknek mindig a legjobb minőséget tudjuk nyújtani.

Hívjon minket még ma!

Rövid határidővel vállaljuk autója teljes körű és karosszéria javítását

Hívjon minket még ma!

Rövid határidővel vállaljuk autója teljes körű és karosszéria javítását

Rólunk mondták

Megkértük néhány kedves ügyfelünket, hogy mondja el, mit gondol rólunk és a munkánkról:

rolunk-klari

Egy hatalmas jégeső tönkretettem az autómat. Több száz horpadás volt rajta és a szélvédő is betört. Szerencsére rátaláltam a Scheller-Autó Kft-re, akik gyönyörűen helyrehozták a kárt.

Kovács Klári
rolunk-csanaki

Egy parkolóban meghúzták a kocsimat. Egy barátom ajánlotta a Scheller-Autó Kft. szolgáltatásait és maximálisan meg vagyok elégedve az elvégzett munka minőségével. Kiváló csapat és megfizethető árak.

Csanaki Péter
rolunk-solymar

Évek óta dolgozunk már együtt a Scheller-Autó csapatával. Bármennyire is roncsolt karosszériát viszünk nekik, mindig maradéktalanul helyreállítják a gyári szépségét. Köszönjük a munkátokat!

Ford Solymár
rolunk-mayer

Zoli és csapata már hosszú idő óta javítja a hozzánk beérkezett, sérült autókat, a vásárlók maximális megelégedésére. Nagyszerű, profi csapat, akikre mindig számíthatunk, akár rövid határidővel is!

Toyota Mayer
rolunk-wilu

Szinte minden, hozzánk bekerült autónak van valamilyen szépséghibája. Meghúzták, lepattogott a festék, elverte a jégeső… A Schiller-Autó Kft. csapata eddig mindennel megbirkózott, amit csak vittünk nekik.

Wilu Autó